Mariah Carey fél a gyerekektől

Mariah Carey úgy véli, ha gyermekei lennének, úgy érezné magát, mint akin erőszakot hajtottak végre. A harmincnyolc éves énekesnő nem érezné jól magát anyaként; tökéletesen boldog így is, hogy kiskutyáját, Jacket gondozza. Carey szerint a mai világban kem

Mariah Carey elmondta a brit OK magazinnak, hogy sosem akarta úgy érezni magát, mint akin erőszakot hajtottak végre, mégis, akármilyen furcsa is ez, de így érzi. Ennek oka szerinte a gyerekkori traumákban keresendő. Úgy véli, ebben a mai világban nagyon kemény dolog gyereket nevelni, neki jelenleg biztosan nem is sikerülne. Talán majd valamikor a jövőben, de egyelőre még csak nem is gondolkozik a gyermekvállaláson, hanem egyszerűen élvezi kutyája, Jack társaságát.

Tavaly Mariah azt nyilatkozta, sosem vállalna gyermeket úgy, hogy nincs férjnél: „Csak akkor szülnék gyereket, ha stabil családi háttér áll mögöttem. Nem modom, hogy mindenkinek így kell tennie, de én biztosan így fogom.” Hozzátette: „A szüleim elváltak, amikor még fiatal voltam. Persze, szörnyűnek azért nem nevezném az akkori helyzetemet; de ideális sem volt, az biztos.”
Forrás: celebritywonder.com