Svábynak tanulnia kéne

Dombovári Vanda a Vacsoracsatabeli élményeit osztotta meg a nézőkkel. Ezen a héten Vandát Vágó István, Sváby András, Ungár Anikó és Debreczeni Zita társaságában láthatjuk, az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában.

A bájos műsorvezető volt az első adás házigazdája, ahol a népi vonalat képviselte: hagyományos magyar öltözékben, csupa népi étellel kedveskedett vendégeinek.

- Nagyon nehéz volt, hiszen nem tudtam semmit a többiek étkezési szokásairól – mondta Vanda a Cool stúdiójában.

Ugyanis, mint később kiderült, Ungár Anikó vegetáriánus, Debreczeni Zita pedig nagyon válogatós. Vanda elmondta, teljesen lesokkolta a felismerés, miszerint Anikó nem eszik húst, de ugyanakkor tiszteli is a döntését.

- Bezzeg, ha mégis megcsinálom a tojásosnokedlit, akkor nem lett volna gond.

Így végül leves, pörkölt és sütemény került az asztalra. Az elkészítés Vanda szerint sok időbe került, hiszen a családjukban hagyomány – főleg a leveseknél – hogy lassan, óvatosan és aprólékosan készítik az ételt.

- Szívemet-lelkemet beleadtam! - mondta.

Vágó István végül csupa dícsérő szóval illette a műsorvezetőnő levesét.

Vanda természetesen show-val is kedveskedett vendégeinek: először üveggel a fején táncolt, majd egy cigányprímás közreműködésével megtáncoltatta a csapat férfitagjait.

- Sváby Andrásnak van még mit tanulnia, Vágó úr azonban teljesen lenyűgözött! Pörgetett, forgatott. Nagyon meglepődtem!

Vanda ezután külön kitért Debreczeni Zitára is, aki ugyan nagy étvágyű hölgy hírében áll, mégis alig evett.

- Lehet, hogy a népi vonal nem tetszett neki, vagy a legény tehenekkel van baja! - tette hozzá viccesen.

Mindent összefoglalva, Vanda végül úgy érezte, megérte a két napig tartó izgalom és készülődés, valamint az alvás mellőzése, hiszen, mint mondta, nagyon jó a csapat és igazi barátságok születtek. Az e heti Vacsoracsata végkimenetelével azonban nem mert állást foglalni.

- Mindenki győzni akar, így bármi lehet a végén. Mindenesetre nem leszek szomorú, ha nem én nyerek.
Forrás: netbulvar.hu