Beyoncé végtelen lagzija

Bár már két hete összeházasodtak, Beyoncé és Jay-Z még mindig ünnepeltetik magukat. A hip-hop legújabb házaspárja, Jay-Z és Beyoncé nem is lennének igazi sztárok, ha lakodalmukat minimál keretek között ülték volna meg. Bár ők már egy kicsit túlzásba is vi

Két hét alatt öt különböző partit rendeztek, hogy családjuk és barátaik velük együtt örülhessenek a gyűrűcserének. A bulik általában Jay éppen aktuális koncertje után kezdődnek, és másnap reggelig véget sem ér a mulatozás. A legutóbbit a múlt hét közepén tartották, ahol a negyven legközelibb ismerősük tette tiszteletét. Ott volt Bey húga, Solange, Mary J. Blige, Christina Aguilera, és a Destiny’s Child maradék kétharmada is. A talpalávalót pedig Lindsay egykori szeretője, Samantha Ronson szolgáltatta.

Az összejövetel előtt az ifjú pár állítólag csúnyán összekapott. Amikor a lemezlovas a Knowles-zal közös Crazy In Love-ot kezdte játszani, a rapper egy másik dalt kért, mert azt már unta. Majd kiszólt a színpad szélénél álldogáló kedvesének, hogy ne haragudjon. Ám Beyoncét ez a legkevésbé sem hatotta meg. A show után ugyanis sokáig kiabáltak egymással, viszont utána hatalmasat békülhettek, mert a partijukra már mosolyogva indultak.

Az énekesnő szóvivője viszont cáfolta a vita hírét. Ő is jelen volt a koncerten, és egyáltalán nem hallotta a kérdéses dalt felcsendülni. A veszekedést pedig még annyira sem, hiszen ügyfele szerinte nem volt ott. Persze a sajtósnak nem feltétlenül kell elhinni mindent. Hisz hivatalosan a lagzi megtörténtét is tagadta. Pedig a vendégseregből már jó néhányan meséltek az élményeikről.
Forrás: netbulvar.hu/tmz.com