Britney és Justin újra együtt

Spears papa Justin Timberlake-kel akar javítani lánya lelkiállapotán. Már rengetegen próbáltak sokféleképpen segíteni Britneyn, ám eddig egyik kísérletet sem koronázta siker.

Ezért most végső mentsvárként, Spears apuka egy Justinnal közös találkát szervezett le. Jamie rávette az egykori lovagot, hogy egy családi sütögetésen beszéljen lánya fejével. Hátha JT szavára hallgatni fog a bajos énekesnő, mert eddig mindenki tanácsa felett elsiklott.

A nagy találkozóra azonban még várni kell, hisz csak nyáron esedékes a szokásos Spears családi barbecue. A szerencsétlen família feje meglepetésnek szánja Justint, ami már csak akkor lesz meglepő, ha Brit nem olvas újságokat. Timberlake örömmel mondott igent a felkérésre, ám a hátralévő pár hónapban még sok minden történhet. Lehet, hogy pont Britneynek nem lesz kedve látni gyerekkori szerelmét. Hisz akkor sem kért Timbaland szerzőtársából, amikor a lemezére akart néhány dalt írni.

A nyári összeröffenésig remélhetőleg Brit is elfelejti, hogy Justin rajta viccelődött, amikor Madonnát beiktatták a Rock’n’Roll hírességek csarnokába. A gumilábú énekes azzal konferálta fel a pop nagyasszonyát, hogy sokan akarnak olyanok lenni, mint Madge - párral már randizott is - de csak egy igazi van.
Forrás: netbulvar.hu