Megjelent a havilap

Székesfehérváron is megjelentetné a Kultusz című, ingyenes kulturális havi lapot az újságot kiadó Kultusz Kiadó Kft.- jelentette be a társaság ügyvezetője szerdán a Fejér megyei megyeszékhelyen.

Az első székesfehérvári számot májusban szeretné megjelentetni a kiadó, attól függően, hogy sikerül-e helyben támogatókat nyernie - mondta el Perjési Péter ügyvezető, Lukács Gábor főszerkesztővel közösen tartott sajtótájékoztatón.

A hazai kulturális élet sokszínűségéből ízelítőt adó, a kulturális értékek szélesebb körű megjelenítését felvállaló Kultusz Alapítvány által létrehozott magazin a kultúra számos szegmensét mutatja be.

A havi lap jelenleg 30 ezer példányban jelenik meg Budapesten, de a kiadó eljuttatja az ország számos oktatási és kulturális intézményébe. A fővároson kívül elsőként Székesfehérváron, valamint Győrben szeretnék megjelentetni.

A tervek szerint a 48 oldalból elsőre 8-10 oldalt szánnak a helyi kulturális aktualitások bemutatására, a többi helyen az országos érdeklődésre számot tartó, fotókkal illusztrált írások, CD- és könyvajánlások, publicisztikák lesznek.

Forrás: MTI