Usher rövid pórázon

A legegyszerűbb módja egy szívtipró megtérítésének, ha a kedveseik vasladyként veszik át az irányítást az életükben. Usher is arról híres - nem mindennapi hangja és mozgása mellett -, hogy szívesen gyűjti a skalpokat. Életvitelét a videóiba is belevitte,

Felesége ezentúl kitiltja a forgatásokról a csini csajokat, hogy senki se csábítgassa férjurát. Tameka Usher legújabb klipjének felvételén is idegrohamot kapott, mert az énekes kolléganőjét, Keri Hilsont szemelte ki partneréül.

Az egyik stábtag szerint elviselhetetlen volt a hangulat. Az egykori modell addig nem hagyta rendesen dolgozni a gárdát, amíg Keri át nem öltözött abba, amit ő szemelt ki neki. Sőt, még a fodrászt is elzavarta, mert természetesen ő szebb hajkoronát tudott varázsolni az énekesnő fejére. Így a Love In The Club nem igazán illik bele Ush eddigi videóiba. Ugyanis Ms. Hilson nyakig beöltöztetve, méterekre az r’n’b csillagtól próbál meg csábító lenni.

Mr. Raymond szóvivője persze egészen másképp látta a forgatáson történteket. Szerinte Tameka csak segíteni akart az ötleteivel, és a végeredmény mindenkinek nagyon tetszett. Az, hogy féltékeny lett volna Kerire pedig hatalmas ostobaság. A két hölgy ugyanis régóta ismeri egymást, így semmi oka nem volt tartani Timbaland pártfogoltjának szándékaitól.
Forrás: netbulvar.hu