Pete szektásodik

Az egyre divatosabb elit szekták szeretik a tagjaik között tudni a hírességeket, mert rengeteg pénzt és ingyen reklámot jelentenek. Ezért próbálja Tom Cruise is a Szcientológia tanításaival elbutítani a sztárkollégáit.

Most azonban olyan áldozatra lelt, akivel nem biztos, hogy jól jár az egyháza. Pete Doherty ugyanis szeretné magát a körben tudni, mert barátnője is hívő. Már vásárolt egy tucat könyvet, hogy minél többet megtudjon az L. Ron Hubbard által létrehozott UFO-kultuszról.

Egy - a zenészhez közeli - forrás szerint, Pete bármit megtenne Nadine Ruddyért, ezért gondolkodik a vallásváltáson. A DJ-ként tevékenykedő hölgy már évek óta imádja a zöldemberkéket, és rengeteget mesélt róla szerelmének is. A Babyshambles egykori frontemberének pedig biztos megtetszett, hogy a gyülekezettben nem fognak rá furcsán nézni, ha érdekes lényeket hallucinál. A túloldalon viszont korántsem ilyen lelkesek a csatlakozni vágyó személye miatt. Tommy fiúéknak ugyanis nem tenne túl jót, ha az Öregkontinens legkeményebb drogosát a köreikben üdvözölnék.

Pete azonban kitartó, mert így sokkal erősebbé válhatna a kapcsolata Nadine-nel. Bár már nagyobb nehézségeket is túléltek együtt. Néhány éve már jártak egyszer, ám Pete akkor lecserélte Kate Mossra, mégis barátok maradtak. Mostanában pedig a szintén nem józan életű nő segíti az énekest a leszokásban. Bár ebben nem tud nagy eredményeket felmutatni.
Forrás: netbulvar.hu