Vacsoracsata új résztvevőkkel

A Vacsoracsata következő adásaiban öt híresség: Marsi Anikó, Szőke András, Horváth Éva, Ördög Nóra és Bárdosi Sándor tüsténkedik majd a konyhában.

A sort a Fókusz műsorvezetője nyitja, méghozzá magabiztosan.

- A férjem szokta mondani, hogy ő nagyon imádja azt, amit én főzök, és ez nyilván nagyon jól esik. Még akkor is, ha Lacihoz nem a gyomrán keresztül vezet az út, mert nagyon kényes azzal kapcsolatban, hogy mit eszik meg. De miután ő mindig dicsérni szokott és úgy engedett el ma is utamra, hogy irigyli a többieket, akik ma este a vacsorából enni fognak, ezért aztán számomra ez… ez az igazi siker – mondta Anikó.

Ördög Nórával biztosan könnyű dolga lesz Anikónak, hiszen a csinos műsorvezető imád enni. Nemcsak itthon, hanem szerte a világon sokféle ételt kipróbált már.

- Eléggé kialakult ízlésvilágom is van talán e téren, tehát megvannak határozottan azok a dolgok, amiket szeretek, és amiket nem annyira. Én azt gondolom, hogyha ez nem találkozik az én ízlésemmel, az, ahogyan fűszerez vagy az, ahogyan elkészít valamit, akkor biztosan meg fogom neki mondani, hát miért ne tenném. De közben pont emiatt nagyon sok dolgot szeretek, tehát nehéz mellényúlni nálam.

Szőke András igazi házi ízekkel várja vendégeit, ám az ő számára nem az a legfontosabb egy vacsorában, hogy mi kerül az asztalra.

- A kajálások szerintem mindig a hangulatoktól működnek. A beszélgetésektől, a humortól, a csipkelődéstől, és szerintem elsősorban ez a fontos. És az étel ebbe az egészbe belesegít.

Horváth Éva sem izgul nagyon. Bár a műsorvezető csinos alakja nem erre enged következtetni: a verseny tulajdonképpen beleillik a napirendjébe.

- Tökéletes háziasszony vagyok. Ez tényleg így van. Kevesen gondolnák rólam, de én majdnem minden nap főzök és a barátimnak, illetve a családomnak óriási nagy vacsorákat, illetve ebédeket szoktam rendezni.

Talán furcsa, de van, akinek ez nem túl jó hír. Bárdosi Sándornak ugyanis ilyenkor is ügyelnie kell versenysúlyára.

- Ugye nyilván ez a Vacsoracsata pont belelóg az én kis súlyrendezésembe, úgyhogy nem tudom, mi lesz ennek a vége. Nagyon remélem, hogy … ebből a szempontból jobb lenne, hogyha senki sem főzne jól.

Erre azonban nincs sok esély, hiszen minden szereplő nagyon igyekszik elkápráztatni a többieket. És hogy kinek sikerül a legjobban, az a hét utolsó Vacsoracsatáján kiderül.
Forrás: MTI