Palik szenzációs eredménnyel büszkélkedhet

Szenzációs eredménnyel büszkélkedhet a műsorvezető. Palik László napok óta a föld fölött 10 centivel jár. Ennek pedig nem más az oka, minthogy végre remek eredményeket ért el ez európai tereprally bajnokságban. Laci családja egyáltalán nem veszi zokon, ho

- Összetettben jelenleg a harmadik helyen állunk, ez nagyon jó eredmény. Most készülök a magyar futamra, remélem folytatodik a sikerszéria. A versenyt körülbelül úgy kell elképzelni, mint a Dakart. A talajviszonyok, a lebonyolítás nagyon hasonló, annyi a különbség, hogy hétvégi versenyek vannak, rövidebbek a szakaszok és kevesebb a versenynap is.

Laci családja egyáltalán nem veszi zokon, hogy hétvégenként az autóversenyzésé a főszerep.

- A családom így kapott engem. Teljesen természetesnek veszik, hogy ezzel töltöm a szabadidőmet. Amióta a fiam megszületett, azóta sem állok másképpen az autóversenyhez. Azt gondolom, hogy ha a gyerek változtat a sporthoz való hozzáálláson – és itt nem csak az autósportra gondolok – azonnal abba kell hagyni, mert megosztja a figyelmet. Nálunk ez fokozottan igaz, hiszen nem csak a saját, de a navigátorom testi épségét is veszélyeztetem, ha nem figyelek kellőképpen.

A tévés a Reggeliben azt is elmondta, szeretné, ha Vilike csillogó szemmel drukkolna neki ahelyett, hogy aggódik érte.

Forrás: netbulvar.hu