Mindenki elégedett Christina testével

Christina új testalkatával mellesleg az egész család nagyon elégedett. A szülés után a hölgyek minél előbb igyekeznek visszanyerni régi alakjukat, ami néha elég kemény feladatnak bizonyul.

Christina Aguilera sem bánná, ha ismét régi pompájában tündökölne méltán népszerű teste. A férje viszont egyáltalán nem sürgeti a fogyást, mert a terhességnek hála, jócskán megerősödött mellben is. Jordan képtelen betelni asszonykája új dekoltázsával. Szinte már jobban ragaszkodik hozzá, mint a kis Max.

Az új természet által felturbózott kebleivel Christina is nagyon elégedett. Sokkal szívesebben nézegeti magát a tükörben, és Jordantől is olyan kényeztetésben van része, amilyenben soha azelőtt. Az énekesnő ruhatárát is hozzáigazította mostani alakjához, a legtöbb gönce derékban takar, viszont mellben szép betekintést enged. Mrs. Bratman azért szeretne ismét képernyő kész lenni következő albuma megjelenésére. Persze a kosárméretét szívesen megtartaná, ezért speciális edzésprogramot követ, ami csak onnan égeti a zsírt, ahonnan kell.

Salma Hayek és Halle Berry is esküszik a terhesség alatt megnőtt melleik nyújtotta önbizalomra. Bár a két hölgy régen sem szerénykedett, mégis sokat javult a közérzetük vadiúj domborulataik miatt. Nicole Richie viszont kényelmetlenül érzi magát. Lionel Richie lánya túl közönségesnek tartja a külsejét, szerinte sokkal nőiesebb volt laposan.

Forrás: netbulvar.hu