Öngyilkos akart lenni a gitáros

A Fall Out Boy gitárosát drogosként a mamája mentette meg a halál torkából.

A sztárok gyakran képtelenek feldolgozni a rájuk irányuló túlzott figyelmet, ami kiegészítve egy kis tudatmódosítóval, kellemetlen gondolatokhoz vezethet. Ashlee Simpson jelenlegi barátja, Pete Wentz is átesett már néhány mélyponton. Egyszer majdnem megölte magát, de még idejében megakadályozták. A gitáros egyik este ült autójában, és arra gondolt, hogy nincs oka tovább élni. Ezért beszedett egy nagy rakás Ativant, ami egy szintetikus drog.

Felhívta menedzserét, hogy elbúcsúzzon, de egy értelmes szót sem tudott kinyögni. A promóter érezte, hogy baj van, nagy nehezen kiszedte Pete-ből, hogy hol van, majd riasztotta az anyját. Wentz mama odasietett és kórházba vitte, majd hetekig kezelték. Mindezt azért mesélte el, mert szerepet vállalt egy kampányban, aminek a célja, hogy visszaszorítsa az öngyilkos tinédzserek számát. A zenész reméli, hogy a története majd ráébreszti a fiatalokat, hogy nem megoldás, ha kárt tesznek magukban.

A kellemetlen este óta Pete már teljesen jól van, és eszébe sem jutnak hasonló gondolatok. Teljesen elégedett magával és karrierjével. Amiben zenekara, a Fall Out Boy sikerességének, és barátnőjének, Ashlee Simpsonnak is elévülhetetlen érdemei vannak.

Forrás: netbulvar.hu