Madonna szingli lesz

Régóta pletykálják, de most már biztosnak tűnik, hogy Madonna és Guy Richie szerelmének kipufogójáról lekopott a krómbevonat. Egyes források szerint heteken belül elindítják a válási procedúrát, így másfél év múlva már szabadok is lesznek.

De addig sem élnek együtt, ugyanis Madge-nek elege lett a Ködös Albionból, ezért áthelyezi székhelyét gyerekestől New Yorkba. A páros úgy érzi, hatévnyi házasság után ez a legjobb dolog, amit tehetnek, mielőtt még megutálják egymást.

A barátaik is biztosak benne, hogy nem csak rosszindulatú szóbeszédről van szó, hisz senki sem látta őket együtt januári indiai kirándulásuk óta. Így Guy Madonna múlt heti Rock and Roll Hall of Fame-beli beiktatásán sem vett részt. Csak Justin Timberlake volt jelen, hogy istenítse az énekesnőt. De amúgy sem találkoztak sokat az elmúlt hónapokban, hisz Maddie új, Hard Candy című albumát rögzítette, míg a brit kultrendező visszatérő filmjén dolgozott.

Mocskolódással tarkított elszakadásra senki se számítson, mert a felek már most tisztáztak minden anyagi és egyéb részletet. Mindenki viszi, ami az övé, a közös dolgokat pedig eladják, a gyerekek a mamánál laknak, de Guy bármikor láthatja őket. Bár főleg Rocco-ra lesz kíváncsi, hisz Lourdes nem tőle van, David Banda örökbefogadását pedig soha nem akarta. Sőt, pont az adoptálást tartják sokan az utolsó cseppnek, amit Richie már nem volt hajlandó kultiválni.

Forrás: netbulvar.hu