Clooney visszatérne

George Clooney tagadja, hogy visszatérne a Vészhelyzetbe. A 46 éves színészről az Entertainment Weekly című Hollywood-i magazin adta hírül még a múlt héten, hogy újra elvállalta Ross doki szerepét a sorozat 15-ik szezonjában. Egy Kanadában hétfő este su

Soha nem beszéltünk erről. Senki sem kérte. Vicces ez az egész. Valaki megírta és egy percen belül elterjedt, nekem pedig fogalmam sincs róla, hogy honnan jött - nyilatkozta Clooney.

A színész elmesélte azt is, hogy nemrég összefutott a sorozat producerével, John Wells-szel is, akinek szintén fogalma sem volt arról, hogy hogyan terjedt el ez a hír.

Az azóta a Syriana című film mellékszereplőjeként Oscar-díjat kapott és az idén is jelölt (Michael Clayton címszerepéért) színész szeretettel emlékezett vissza a sorozatra, amely hatalmas lökést adott karrierjének.

- Ma már látom, hogy mennyire szerencsés voltam - mondta sztár.

Az Entertainment Weekly a múlt héten arról írt, hogy a sorozat 15 szériája lesz az utolsó, amelybe régi szereplőket is visszahívnak. Az írás sejtetni engedte, bár nem közölte kész tényként, hogy a producerek megnyerték Doug Ross-t (Clooney) és Carol Hathaway-t (Julianna Margulies) is. A pletyka innen terjedhetett el. A lap arról azonban kész tényként ír, hogy Carter dokit (Noah Wyle) és Green doktort (Anthony Edwards) is visszahozzák. A magazinnak állítólag nyilatkozó David Zabel producer azt mondta, hogy ez utóbbi lesz a legnehezebb, hiszen ő meghalt a sorozatban.

Forrás: netbulvar.hu