Meglesték Britney titkos kórlapját

Meglesték Britney Spears titkos egészségügyi iratait, akit Los Angelesben, az UCLA egészségügyi központ pszichiátriai osztályán ápolnak január óta, s ezért egy tucat dolgozót kirúgnak.

Mint a Los Angeles Times beszámolt róla, egészségügyi dolgozók - de nem orvosok - meglesték a sztárénekesnő titkos egészségügyi iratait, amikor januárban felvették az intézménybe.

Az újság szerint 13 alkalmazottat elbocsátanak, 12 ellen pedig fegyelmi eljárás indul, bár e konkrét számokat a kórház nem erősítette meg, csupán a retorziót ismerte el.

Nem ez az első eset, hogy a kórháznak fel kell lépnie a Spears egészségügyi iratait megleső alkalmazottak ellen. Amikor Spears 2005 szeptemberében első gyermekének, Sean Prestonnak adott életet, több alkalmazottat szintén ki kellett rúgni, mert Spears után szaglászott.

Az énekesnőt mentőautó vitte január 31-én hajnalban az UCLA egészségügyi központba. Pénzügyeiről édesapja gondoskodik, gyermekeit pedig volt férje, Kevin Federline neveli, Spears pedig - bírósági döntés alapján - csak korlátozottan látogathatja őket.

Forrás: MTI