Hová tűnt Britney tetkója?

Britney Spears nyakáról eltűntek a tetoválások, legalábbis egy nemrég a sztárról készült fotó erről tanúskodik. 2004-ben ugyanis az énekesnő Madonna és a kabbala iránti rajongása kifejezéseképp három héber betűt tetováltatott nyaka hátsó részére.

Britney 2004-ben három héber betűt - „mem”, „hey”, és „shin” - tetováltatott a nyakára. A betűkombináció egyes értelmezések szerint ’felébreszti az öntudatot’ jelentéssel bír, míg mások szerint egyszerűen halandzsa. De hogy mit jelentenek valójában a betűk, már nem is fontos, hiszen egy a közelmúltban készült fotó tanúsága szerint Britney eltávolíttatta őket a bőréről. Egyes források szerint Spears kétezer dollárt (több mint háromszázezer forintot) fizetett a tetoválás lézeres „leradírozásáért.”

Az énekesnő barátai szerint Britney a tetkó eltávolításával „a tavaly az életét felkavaró örvényt” akarta kifejezni. „Amikor a tetoválást készíttette - mondja az énekesnő barátja -, kézben tartotta az életét, és minden rendben volt körülötte. Egy ideje viszont zűrzavarossá váltak a napjai, így képmutatónak érezte magát azzal a három betűvel a nyakán, ezért döntött úgy, hogy eltávolíttatja őket.”
Forrás: okmagazine.com