Beleznay megtanította a feleségét tüsszenteni

Beleznay Endrét zavarta, hogy felesége nem tud rendesen tüsszenteni, ezért megtanította. A humorista azok közé a férfiak közé tartozik, akiket szinte semmivel sem tudnak felidegesíteni a nők. Mint mondja, nincsenek idegesítő női hobbik, csak idegesítő emb

– Az álláspontom az, hogy ha valakivel nem jövök ki, az nem a női dolgok miatt van. Például amikor megbeszélek valakivel valamit, legyen az férfi vagy nő, ha nem tartja be, akkor nagyon fel tud húzni. De ez nem nemek közti különbség – véli Beleznay Endre.

A Szőke kóla sztárja csak a viccekben tartja megengedhetőnek, hogy az erősebb és a gyengébb nemet kifigurázzák. Véleménye szerint, ha ez egy párkapcsolatban fordul elő, ott már rég baj van. Hiszen így nem lehet előre lépni, és együtt élni sem.

– Engem az sem zavar, ha a nők a plázában lógnak, mert tudom magamról, hogy nem tudok vásárolni. Ha kell egy ruha, akkor jól jön a női szépérzék. Különben is, ha lefoglaljuk őket, akkor nem lesz annyi szabad idejük, hogy vásárolgassanak.

Azért mégiscsak van valami, ami régebben zavarta a humoristát. A felesége ugyanis sokáig nem mert tüsszenteni.

– Nem tartottam egészségesnek, hogy mindig benntartja a tüsszentést, mintha szégyellné. Egyszer megelégeltem, és elmagyaráztam neki, hogy a magyarban úgy tüsszentünk, hogy hap-ci. Egy ideig gyakoroltuk ezt, és ma már egész szépen megy neki.

A színész azt is elárulta, hogy neki is vannak nőiesnek mondható tulajdonságai. Például sosem találja a táskájában azt, amit keres. Sőt, néha a kozmetikushoz is betéved.

– Nem tartom magam metroszexuálisnak, de a Szőke kóla című filmem óta felfedeztem a szőrtelenítés áldásos hatásait. Az történt ugyanis, hogy a forgatásra meg kellett szabadulnom a hónaljszőrzetemtől. Eleinte nagyon ódzkodtam tőle, reklámokra hivatkoztam, amikben a férfiak természet adta külsővel hódítottak, de ez sem hatotta meg őket. Végül beadtam a derekam, és azóta rendszeresen látogatom a kozmetikust.
Forrás: MTI