Gárda oszolj!

A Magyarországi Munkáspárt 2006 elítéli a Magyar Gárda újabb provokációját a magyar jogállamiság rendszere ellen. Tűrhetetlen, hogy a demokráciát sárba tiporva, a gárda verőlegényei állják útját a sajtó és az Országos Cigány Önkormányzat képviselőinek egy

Meddig tűrik még Magyarország rendfenntartó szervei, hogy egy hangos, deviáns, militáns, újfasiszta csoport garázdálkodjon hazánkban? Minek kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy végre tényleg eltakarítsák Magyarország utcáiról, tereiről a Magyar Gárdát?

Ma még csupán néhány gombot szaggatnak le arról, aki nem ért egyet velük, de mi lesz holnap? Meddig érzi még maga mögött a Gárda, a tényleges elhatárolódásra képtelen Fidesz - Magyar Polgári Szövetséget?

A Magyarországi Munkáspárt 2006 az elsők között, 2007. augusztus 30-án adta be keresetét a Magyar Gárda ellen a Legfőbb Ügyészséghez, ezért a párt vezetősége kéri az illetékes bírósági szerveket, hogy a Gárda-per 2008. május 19-i tárgyalásán tegyék lehetővé a Munkáspárt 2006 képviselőinek jelenlétét a bírósági tárgyaláson.

Forrás: MTI-OS