Eladta a testét a színésznő

Scarlett Johansson igazi angyal, még a testét is eladta, hogy a világon segíthessen. A szerencsés genetikai állománnyal rendelkező színésznők szinte több pénzt keresnek a fotózásokkal és egyéb megjelenésekkel, mint a filmezéssel.

Ezt ismerte fel Scarlett Johansson is, ám ő kivételesen nem a saját zsebét szerette volna ducira tömni. Felrakta a legnagyobb internetes árucserélőre magát, mint megvásárolható randipartnert. A férfiak licitáló kedvét egy videóval buzdította, amelyben elmondta az aukció részleteit.

A legtöbbet ajánló úriembernek több mint negyvenezer dollárt ért meg a nem mindennapi lehetőség. Így elkísérheti Scarlett-et legújabb filmjének júliusi premierjére, emellett az ár tartalmaz egy teljes körű külső átalakítást a vörös szőnyeg pompájához, és egy limuzint sofőrrel együtt. ScarJo pedig egész este úgy viselkedik majd, mintha a párja lenne, és a hölgyet ismerve, talán még egy kis afterparty is belefér, ha szimpatikus neki a győztes.

A Scarlett-ért kifizetett vagyon teljes egészében az Oxfam alapítvány számlájára kerül majd. A szervezet világszerte azért küzd, hogy megszüntesse az emberek elnyomását. A színésznő három éve dolgozik velük, amióta meghívták, hogy nézze meg élőben, hogyan érvényesítik akaratukat Sri Lankán és Indiában. Azóta már több reklámkampányban is részt vett, de eddig ez a legnagyobb támogatás, amit az ő segítségével szedtek össze.
Forrás: netbulvar.hu