Beckhamék bespájzoltak pornóvideókból

David és Victoria Beckham a hétvégén egy szexboltban járt, és rengeteg videókazettát vásárolt. Hollywood hírhedt üzletébe, a Pleasure Chest-be tértek be, ahol masszázsolajat, síkosítót, vibrátort és egyéb szexkellékeket vettek. Bizonyos források szerint

„Victoria elég lármás volt, egyfolytában viccelődött. Láthatóan pontosan tudták, mit szeretnének, és miután megkérdezték az eladót, hol találják a kellékeket, mindenfélét bepakoltak a kosarukba.” - számolt be az esetről egy szemtanú. Az ágy nem az egyetlen helyszín, ahol a páros szívesen kísérletezget. A harminckét éves sztárfocista megkérte egyik barátját, Gordon Ramsayt, a neves szakácsot, adjon neki tippeket, hogyan kápráztathatná el feleségét a konyhában.

Ramsay így nyilatkozott: „David és Victoria nagyon szeretik a finom ételeket. David nagyon szeretne jobban főzni, hogy lenyűgözhesse párját szakácsművészetével. Ha gyakorolná egy kicsit, szerintem szuper ételeket tudna készíteni. Bármikor szívesen adok tanácsokat, és segítenék neki a konyhában is.”
Forrás: celebritywonder.com