Wellness-központ kutyatárral

Megnyílt az első wellness-központ Belső-Isztrián, a San Rocco-birtokon, ahol egész évben fogadják a vendégeket. Brtonigla, Belső-Isztria jellegzetes, hegycsúcsra épült, fallal körülvett városka, közelében a régi birtokkal, isztriai kőből épült ősi házakka

A kis szállodát is régi épületből alakították ki, hozzátéve most a kényeztető fürdőt, szaunát, külső és belső medencét. Külön "kutyatárat" - kutyahelyiségeket - is kialakítottak a hotelban a házi kedvenceknek.

Az étteremben - amelyet a hotel pincéjében rendeztek be - olyan isztriai különlegességeket kínálnak, mint a szarvasgomba, a tengeri, sós szélben szárított sonka, a halak és a tésztafélék. A házi borgazdaságból kerül az asztalra a fehér Malvazija és a vörös Teran.

A San Rocco-birtokot nagy park veszi körül, és aki föl akarja fedezni a tágabb környezetet, biciklit is kölcsönözhet a szállodában. Brtonigla mindössze öt kilométerre van a tengertől, 10 kilométerre pedig a szlovén határtól - olvasható a Horvát Idegenforgalmi Szövetség zágrábi hírlevelében.

Forrás: MTI