Újabb kórházsorozat indul

Nem unatkoztak a Grace klinika producerei, készítettek egy újabb kórházsorozatot, amelynek első évadját idén már képernyőre is tűzi az RTL Klub.

A Private Practice, amelyet tulajdonképpen a Grace klinika testvérsorozatának is nevezhetünk, a jól megszokott és bevált recept alapján készült: az eredeti sorozat egyik legnépszerűbb mellékszereplőjét, Kate Walsch-ot (Addison) elküldték Los Angeles egyik magánklinikájára, hogy ott praktizáljon tovább, majd pár mellékszereplő beszervezésével egy új történetet, ezáltal új sorozatot szerveztek köré.

A Grace klinika egyébként a legnézettebb sorozat az Egyesült Államokban, ezért kezdett el az ABC a siker meglovagolásán gondolkodni. Valahogy így működhet a rendszer, hisz szinte minden sikeres sorozat esetében bekövetkezett, hogy testvérsorozatot készítettek melléjük, melyekkel mindenki elégedett volt, hiszen a nézők továbbra is kedvenceiket követhették figyelemmel a képernyőn.

Így lett ez a Grace klinika esetében is, elkészült a Private Practice, amely a szezon legnépszerűbb új sorozata lett Amerikában.

Forrás: netbulvar.hu