Hatalmas izomtömeget növeszt és agysejtet pusztít a sztár

Jamie Foxx hatalmas izomtömeget növeszt, és agysejtet pusztít, hogy tökéletes Tyson legyen. Az életrajzi filmek igazi fénykorukat élik, szinte a legismeretlenebb híresség vásznas visszaidézésével is sikert lehet elérni.

Ezért gondolta úgy Mike Tyson, hogy anyagi gondjaira tökéletes megoldást jelentene, ha mozgóképen megörökítenék. Az egykori nehézsúlyú világbajnok már meg is győzte barátját, Jamie Foxx-ot, hogy bújjon a bőrébe. Az Oscar-díjas színész hamarosan meg is kezdi a felkészülést - az erősítést és a butulást. Sok szöveget biztos nem kell majd elsajátítania, mivel Iron Mike soha sem a nagy beszédeiről volt híres. A Miami Vice sztárja biztos benne, hogy legalább akkora alkotást fognak összehozni, mint Will Smith az Ali-val.

Tyson imádkozhat is a kasszasikerért, hisz lassan már semmije sem marad. Úszik az adósságban, mivel visszavonulása óta sem volt hajlandó visszavenni a luxuséletvitelből. Így a rengeteg parti, drog, no meg az egyszerű észjárását kihasználó ügyvédek és menedzserek teljesen felemésztették a vagyonát. Mára azonban már leállt a káros szenvedélyeivel, pedig az elmúlt öt évben - állítása szerint - nem volt egy tiszta pillanata sem. Ezért döntött a leszokás mellett, és kezdte meg pénze visszaszerzését, többek közt pankrátorként és pornószínészként.

Mr. Foxx gyors belegyezése sem meglepő, hisz korábban szintén egy biográfia hozta meg élete legnagyobb elismerését. A legendás énekes és zenész, Ray Charles megformálásáért hazavihette többek közt az Akadémia szobrocskáját és a Golden Globe-ot is.

Forrás: netbulvar.hu