Ágh válaszolt Orbán helyett

Tisztelt Elnök Úr, Kedves László! Őszintén sajnálom, hogy Te és az általad vezetett szervezet is a hazugság politikájának részeseivé váltatok. Nyilvánvalóan számotokra is egyértelmű a fiatalok álláspontja: elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartják

Így vagyunk ezzel mi is, hiszen a tandíj bevezetése nem jelent mást, mint hogy a fiatalok tudása, tehetsége és szorgalma helyett a szülők pénztárcájának vastagsága határozza meg, hogy ki tanulhat tovább és ki nem. A magyar fiatalok nem ilyen világot akarnak.

2006-ban egy nekünk küldött levélben azt írtátok, hogy "a Fiatal Baloldal nem támogatja a tandíj Európa számos országában alkalmazott rendszerét, amely a képzési idő alatt ró anyagi terhet a hallgatókra, illetve családjaikra. Nem tartunk elfogadhatónak olyan finanszírozási formát, ami a diákok továbbtanulási lehetőségeit a szülők teherbíró képességétől teszi függővé".

Kedves László! Ti már akkor is vagy hazudtatok, vagy azóta bedarált benneteket a hazugság poltikája. Kár érte, kár értetek.

Ágh Péter,
a Fidelitas ügyvezető alelnöke
Kiadó: FIDESZ frakció

Forrás: MTI-OS