Kékben látja a világot

Hetek óta kékben látja a világot egy angol vízvezeték-szerelő, aki saját bevallása szerint kissé megtoldotta az orvos által felírt Viagra-adagot.A brightoni illetőségű, 58 éves John Pettigrew, a The Sun szerdai beszámolója szerint azután kapott rá az ágyb

Pettigrew elmondta, hogy az előírt adagnak még semmilyen káros mellékhatása nem volt, ezért úgy döntött, hogy az interneten vásárolt tablettákkal emeli a dózist. Nem sokkal később azonban azt vette észre, hogy mindent kékes árnyalatokban lát.

A telhetetlen vízvezeték-szerelőt most szemorvosok vizsgálják, megállapítandó, hogy nem szenvedett-e maradandó károsodást látása.

Pettigrew igyekezett tréfával elütni a dolgot, mondván: annyi vigasza legalább van, hogy a Chelsea-nek drukkol - az elsőligás londoni futballklubot mezének színe után Kékeknek nevezi a szurkolói köznyelv -, hozzátette ugyanakkor, hogy "a világ minden szexéért" nem adná, ha még egyszer pirosnak láthatna egy piros postaládát.

A Viagrát gyártó Pfizer gyógyszergyár a The Sun szerint közölte, hogy egyes felhasználók valóban tapasztalhatnak kékes elszíneződést látásukban. A cég felhívta a figyelmet arra, hogy az előírt adagot senki ne lépje túl.

Forrás: MTI