Kiállítása után sikeres szülés

Torghelle Sándor, a Carl Zeiss Jena labdarúgója pénteki kiállítása után azonnal a repülőtérre sietett és Budapestre utazott feleségéhez, aki még aznap egészséges kislánynak adott életet.A magyar támadó a német másodosztályú bajnokságban szereplő csapatáva

A 2-2-es döntetlennel végződött találkozón Torghellét a 16. percben kiállította a játékvezető, mert a heves vérmérsékletű futballista belerúgott az őt provokáló ellenfelébe.

Az OTZ című jénai lap beszámolója szerint Torghelle kiállítását követően néhány perccel idegesen telefonálgatott, majd a díszpáholyba sietett, hogy elkéredzkedjen a klub elnökétől, Rainer Zipfeltől. Miután engedélyt kapott arra, hogy terhes feleségéhez siessen Budapestre, taxival sietett a hamburgi repülőtérre és el is érte a magyar fővárosba induló gépet.

Amikor megérkezett a kórházba, már megszületett a kislánya. Torghellét azzal a feltétellel engedték el, hogy hétfőn ismét edzésre jelentkezik csapatánál.

A játékos minden bizonnyal komoly eltiltásra számíthat, miután a Német Kupában október 31-én a Nürnberg elleni találkozón kapott piros lapjáért három kupameccstől eltiltották. Mivel visszaesőnek számít, most ennél is súlyosabb büntetéssel kell számolnia, ráadásul klubja is fegyelmi vizsgálatot indított ellene.

Forrás: MTI