Amy Winehouse nem kapott vízumot

Amy Winehouse nem kapta meg az amerikai vízumot, ezért nem léphet fel a Grammy-díjak átadó gáláján vasárnap Los Angelesben. Az énekesnő menedzsercége nem közölte, hogy a londoni amerikai nagykövetség miért nem adta meg neki a vízumot, és sem a követség, s

Tavaly az angol énekesnőt marihuána birtoklásáért megbüntették Norvégiában, s a múlt hónapban rehabilitációs központba vonult. Tavaly év végén számos koncertjét lemondta, mert állítólag drogfüggőse miatt kezelni kellett.

Winehouse-t hat Grammy-díjra jelölték, és szakértők szerint karrierje egyik csúcspontja lehetett volna, ha fellép a gálán. Távolléte miatt azt tervezik, hogy műholdas közvetítéssel sugározzák produkcióját az ünnepségen.

Idén Tina Turner és Beyonce ad elő egy duettet, valamint többek közt Andrea Bocelli, Josh Groban, Fergie, és Alicia Keys lép fel.

A díjakat olyan hírességek adják majd át, mint Stevie Wonder, Prince, Tony Bennett, Nelly Furtano, Ringo Star és Tom Hanks.

Winehouse 2003-ban jelentette meg első lemezét Frank címmel, de igazán híressé legutóbbi albuma tette őt, a 2006-ban kiadott Back to Black, ennek slágerei (így például a Tears Dry On Their Own vagy a Rehab) hetekig vezették a toplistákat, s a lemez eddig több mint másfél millió példányban kelt el.

Forrás: MTI