Britney kijött a kórházból

Elhagyta a kórházat Britney Spears - írta internetes honlapján a Los Angeles Times. Az amerikai énekesnő pszichiátriai megfigyelésen tartózkodott egy Los Angeles-i kórházban. A popsztár diszkréten távozott a Los Angeles-i UCLA kórházból.

A 26 éves Grammy-díjas énekesnő Mercedesét a paparazzik egészen a Beverly Hills szállodáig követték, amíg a rendőrség meg nem érkezett, fel nem oszlatta a tömeget, és be nem kísérte a popdívát az épületbe.

Egyelőre nem tudni, miért engedték ki a kórházból az énekesnőt, akinek hétfői kezdettel két héttel meghosszabbították a pszichiátriai gyógykezelését. A kórház szóvivője a páciens személyiségi jogaira hivatkozva nem kívánt nyilatkozni.

A fiatal nőt pszichiáterének utasítására hat napja szállították kórházba. Az intézmény munkatársai akkor egyáltalán nem nyilatkoztak, de közeli rokonok és barátok beszámolói arra utaltak, hogy válása és kisfiai gyermekelhelyezési perének kezdete óta a popdíván a bipoláris zavar (mániás depresszió) tünetei jelentkeztek.

Reva Goetz bíró egy orvost nevezett ki annak véleményezésére, hogy a múlt héten kórházba szállított Britney Spears képes-e felelősségteljes döntéseket hozni. A szakvéleményt a február 14-én tartandó újabb meghallgatáson ismertetik, addig továbbra is a popsztár apja, James Spears marad 26 éves lánya gyámja.
Forrás: MTI