Megvan hazánk legtorkosabb vendége

A tavaly elindított „Legtorkosabb Vendég 2007” elnevezésű megmérettetés célja a mindennapos étterembe járás népszerűsítése volt. A résztvevők száma alapján sikeresnek bizonyult a verseny, hiszen közel 500 embertől érkezett foglalás, akik 2200

 A győztes az elmúlt évben 180 foglalást adott le a honlapon, ami azt jelenti, hogy tavaly szinte minden másnap étteremben étkezett. A Magyar Turizmus Zrt. szakmai támogatói nyilatkozatában hivatalosan a torkos csütörtök folytatásaként ajánlja a fapadosetterem.hu oldalt.

Az étteremben kapott kedvezmények és az előre tervezett szabadidős programok játszották a főszerepet a „Legtorkosabb Vendég 2007” elnevezésű versenyben, amelyet az éttermi foglalási rendszert üzemeltető fapadosetterem.hu és a 15 ezer napi látogatottságot magáénak tudó turisztikai honlap - a vendégvaro.hu indított el 2007-ben.

A Legtorkosabb Vendég 2007
A verseny lényege, hogy minden évben az a vendég kapja a kitűntető címet, aki a legtöbb személyre foglal a fapadosetterem.hu oldalon keresztül. A foglalásokat összesítette a rendszer, melynek eredménye az alábbiak szerint alakult:

1. Inczédy Krisztián 180 foglalás 222 személyre
2. Dudás Krisztina 8 foglalás 22 személyre
3. Kozma Andrea 7 foglalás 20 személyre

A mai napon megrendezett díjátadó keretében a Legtorkosabb Vendég 2007 díj nyertese stílusosan két személy részére szóló fapados repülőjegyet kapott fődíjként, amit a WizzAir légitársaság ajánlott fel.

A vendégek mellett az éttermek is elismerésben részesültek a verseny végeztével, hiszen a belföldi turizmus fellendítésében kulcsszerepe van a vendéglátóhelyeknek is.

Külön jutalmazták a hűséget
A traveland.hu utazási magazin különdíjat, egy 25.000 forint értékű, két személyre szóló vacsorát, a leghűségesebb vendég kapta meg. Ez annyit jelent, hogy az a vendég nyert ebben a kategóriában, aki ugyanabba az étterembe a legtöbbet foglalta, azaz hűséges maradt a kedvenc étterméhez. Ezt a díjat szintén Inczédy Krisztián kapta idén.

A fapadosetterem.hu Legnépszerűbb Étterme
Mivel az éttermek játsszák a másik főszerepet a megmérettetésben, ezért nekik is díjat adtak át az alapítók- A fapadosetterem.hu Legnépszerűbb Étterme 2007 elnevezéssel. 2007-ben a nyertes a IX. kerületi Veranda Grill&Wine étterem lett, ahová 750 személyre foglaltak asztalt az elmúlt évben a honlapon keresztül.

A legjobb új csatlakozó
A traveland.hu egy éttermeknek szóló különdíj is átadott „A fapadosetterem.hu Legnépszerűbb Újonca 2007” elnevezéssel. Ezt a kitüntető címet az az étterem kapta, aki év közben csatlakozott a rendszerhez és a legtöbben foglaltak hozzá. Idén a Kaltenberg Bajor Királyi étterem nyerte el a díjat, ahová közel 170 személyre foglaltak.