Britney nyomában az énekesnő?

Amy Winehouse sokáig nemet mondott a rehabra, lassan az élet mondja ugyanezt neki. A popzene kedvelői valószínűleg hónapok óta két emberért imádkoznak. Britney Spears és Amy Winehouse élete rengeteg hasonlóságot mutat.

A hét közepe óta eggyel többet is, mint amennyit a fészekhajú énekesnő szeretett volna. Ugyanis Amy-t is kórházba szállították. A jól értesültek szerint a boros annyira kiszáradt, hogy már majdnem a nagy égi alagút végén kereste a fényt.

Amy éppen elvonón küzd a drog függőségével, de a jelek szerint a teste annyira nem támogatja a projektet. A rehab ápolói riasztották a mentőket, amikor észrevették, hogy a sztár ápoltjuk bőre olyan, mint a Góbi sivatag. A ninós autó rögtön be is szállította a legközelebbi kórházba. Ott infúzióra kötötték, hogy folyadékot juttassanak a szervezetébe. A The Sun angol napilapnak az egyik drogspecialista elmondta, hogy, ha egy tisztulni vágyót vénásan sóoldatra kell kötni, ott nagy baj van. De nem is kényszeríttette őket rá senki, hogy cracket nyomjanak magukba.

Korábban már sokan figyelmeztették, hogy ráfázik az életmódjára, mint Cook kapitány az indián barátokra. A börtönben férje, Blake Fielder-Civil feje is egyre tisztább, így folyton nejét győzködi, hogy tegye le a tűt. Apja pedig a lapokban üzent neki, hogy ne próbáljon meg elmenni a Grammy-re, mert még nem áll készen egy ekkora felhajtásra.
Forrás: netbulvar.hu/ www.celebrity-mania.com