Filmdalok Éjszakája

A 39. Magyar Filmszemléhez kapcsolódóan, első alkalommal rendezik meg a Filmdalok Éjszakáját Budapesten; a vasárnap este kezdődő eseményen az elmúlt öt év magyar sikerfilmjeinek slágerei hallhatók - tájékoztatta a kezdeményező, Neményi Ádám producer pénte

A programot a tv2 és a Next Station Productions közösen rendezi, az esten a kereskedelmi csatorna támogatásával készült filmekben - az Egy szoknya, egy nadrág, a Valami Amerika, az S.O.S. Szerelem, a Magyar vándor, az Üvegtigris 2., -, továbbá az idei szemle versenyprogramjában szereplő Kalandorokban és Castingban felcsendült szerzemények hangzanak el.

A filmdalok előadói közül a vasárnap esti filmszemle-partin jelen lesz többek között Lola, Márk, Puskás Peti, Varga Ferenc, Balássy Betti. A producer felhívta a figyelmet arra, hogy megszólal majd a 9 és fél randi főcímdala is; Sas Tamás új filmje február 14-én, Valentin (Bálint) napon kerül a mozikba. A Senki más című szerzeményt Széles Iza énekli, aki a televízió tehetségkutató műsorában tűnt fel.

Forrás: MTI