Botrányos díjkiosztó

Önként bevonult egy alkoholelvonó klinikára Sean Young, aki részegen félbeszakította az egyik esélyes rendező beszédét a szombati, Directors Guild of America (Amerikai Rendezők Céhe) díjkiosztóján.A 48 éves színésznőt kivezették a Los Angeles-i Hyatt Rege

A szkafander és a pillangó rendezője valóban kissé lassan kezdte el mondandóját, ekkor hallott kiabálást a nézőközönségből. Amikor Schnabel meglátta, hogy Sean Young volt a hangoskodó, azt javasolta a színésznőnek, hogy "igyon még egy koktélt", majd le akart vonulni a színpadról, mondván, Young nyugodtan befejezheti a beszédet. A tömeg tapssal bírta a rendezőt maradásra, a színésznőt pedig kivezették a teremből.

A legjobb filmrendező díját egyébként Joel és Ethan Coen nyerte a Nem Vénnek Való Vidékért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Szárnyas Fejvadász Rachael-je meddig marad az elvonón, sajtósai csak azt közölték, hogy a színésznő évek már óta küzd az alkohollal.

Nem ez volt az első meghökkentő története Sean Young-nak: 1992-ben saját maga által varrt jelmezben jelent meg mint Macskanő a "Batman Visszatér" válogatásán, a szerep végül Michelle Pfeifferé lett. 2006-ban a Vanity Fair Oscar-partijára akart bejutni ittasan.
Forrás: hirado.hu