Szetey tényleg távozik!

Személyesen jelenti be távozását hétfőn délután Szetey Gábor, a Miniszterelnöki Hivatal személyügyi államtitkára - értesült az MTI. Az elmúlt héten több sajtóhír is megjelent arról, hogy Szetey Gábor "visszautasíthatatlan" állásajánlatot kapott korábbi cé

A távirati iroda információi szerint az államtitkár a miniszterelnökkel és a kancelláriaminiszterrel is folyatott tárgyalásokat jövőjéről, de ezek nem vezettek eredményre.
Szetey Gábor 2006 nyarán érkezett a Miniszterelnöki Hivatalhoz. Amint arról bemutatásakor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is beszélt, elsődleges feladata az volt, hogy közreműködjön egy olyan szemlélet meghonosításában, amely szerint a közigazgatásban a lehető legjobb minőségű szolgáltatást a legolcsóbban kell nyújtani.

Maga Szetey a teljesítményértékelési rendszer kidolgozását tartotta az egyik legfontosabb feladatának. Mint mondta, akkor végzi jól a dolgát, ha 2009/2010-re az igazgatásban meghonosodik egy olyan kultúra, amely fontosnak tartja a teljesítményt. Az államtitkár 2006 júliusában úgy fogalmazott: azért vállalta el ezt a munkát, mert "mást nem tehetett, mivel a miniszterelnök nemhogy az ország, de a világ legjobb állását" ajánlotta fel neki.
Forrás: MTI