Drogelvonón a sztár

Ha nem is teljesen önként, de drogambulanciára vonult be Amy Winehouse. A brit rhythm and blues és popénekesnő, akinek Rehab című dalát éppen ez a "téma" ihlette, kiadója és orvosai tanácsára vállalkozott az elvonóra.

Néhány nappal ezelőtt a Sun című brit bulvárlap közölt képet a kokaint füstölő sztárról. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Amy Winehouse zajos énekesi sikereit a múlt évben a drogügyek árnyékolták be. Norvégiában őrizetbe vették férjével és fodrászával együtt, mert kábítószert találtak poggyászukban. Winehouse-t akkor óvadék ellenében szabadon engedték, de egy norvég bíróság még kihallgatja őt az ügy kapcsán.

Mint kiadója, a Universal Music közleménye hangsúlyozza: Amy Winehouse családjával, orvosaival és kiadójával folytatott tanácskozás után döntött arról, hogy bevonul a drogelvonóra. Amy megértette: speciális kezelésre van szüksége, hogy megszabaduljon a kábítószer-függőségtől.

Az énekesnő Back to Black című dalát egy, Rehab című dalát hat kategóriában jelölték idén Grammy-díjra. A győzteseket február 10-én jelentik be Los Angelesben.
Forrás: MTI