Sarkozy nőügyei jó üzlet

Jó üzletet jelentenek Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök nőügyei a könyvkiadóknak. Miután nemrég három könyv is megjelent Sarkozy volt feleségéről, Cécilia asszonyról, rövidesen négy kötet kerül a könyvesboltokba új élettársáról, Carla Bruniról -

Első lesz a sorban a Luc Pire belga kiadó gondozásában kiadásra kerülő Carla Bruni, a szívtipró hölgy című könyv, amely február ötödikétől már kapható lesz Belgiumban és egy hónapra rá Franciaországban is. Néhány héttel később követi a következő, amely az olasz származású énekesnő szerelmeinek történetét meséli el, majd a harmadik, amely a francia államfővel létrejött kapcsolatáról szól. Végül a Le Parisien szerint februárra várható a negyedik is, amelynek szerzője a Paris Match című bulvárlap egyik volt újságírója.

A média értesülései szerint Sarkozy tavaly novemberben ismerte meg Brunit, alig néhány héttel válása után. A L'Est Républicain című francia lap szerint a korábbi topmodell és a nála 13 évvel idősebb elnök titokban már meg is esküdött.

Forrás: MTI