Britney teljesen megkattant

Britney Spears volt férje attól félt, hogy az énekesnő lelövi két kisgyereküket, és a hatóságok a minap ezért vették szinte katonai ostromgyűrű alá Spears hollywoodi otthonát - legalábbis a legnagyobb brit vasárnapi bulvárlap értesülése szerint.

A héten az egész világot bejárták azok a felvételek, amelyeken - hatalmas rendőri és tűzoltói készültség mellett - hordágyon szállították ki a teljesen megzavarodott egykori tinisztárt a házból.
Spears és egykori házastársa, Kevin Federline a hivatalos tájékoztató szerint a gyerekek elhelyezése miatt veszett össze, és a rendőrség a perpatvar miatt vonult ki.

A londoni News of the World név nélkül idézett forrásaira hivatkozva azonban vasárnap azt írta: Federline-on pánik lett úrrá, mivel tudta, hogy Spears egy Beretta típusú kézifegyvert tart a hálószobában, ahol a két kisfiúval, Jayden Jamesszel és Sean Prestonnal együtt tartózkodott.
A párhoz "közel állónak" minősített forrás szerint Federline-nak meggyőződése volt, hogy Britney "ellenőrzés alól kicsúszott" lelkiállapotában a gyerekek, majd saját maga ellen fordíthatja a pisztolyt. Ezért felhívta ügyvédeit, akik értesítették a hatóságokat.

Spearsnek csütörtök este kellett volna átadnia a gyerekeket volt férjének, ám a News of the World forrása szerint az énekesnő telefonon közölte Federline-nal, hogy erre nem hajlandó. Mindezt megtoldotta egy elképesztő "vételi" ajánlattal: közölte az apával, hogy 100 millió dollárt kap, ha végleg lemond a két gyerekről az ő javára.

Federline a forrás szerint volt felesége hangjából úgy ítélte meg, hogy Spears "bármire képes lenne". Felhívta ügyvédeit, akiknek elmondta ezt a félelmét, és azt is, hogy a házban két lőfegyver is van; az egyik az a Beretta, amelyet még ő vett neki születésnapi ajándékként.

A jogi képviselők azonnal riasztották a rendőrséget, amely - a brit lap értesülése szerint - egy különlegesen kiképzett kommandós egységgel együtt vonult ki a helyszínre.

A News of the World úgy tudja, hogy Britney aznap este felhívta 16 éves húgát, Jamie Lynnt is. A ifjabbik Spears-lány az utóbbi hetekben szintén a média figyelmének középpontjában áll, miután bejelentette, hogy terhes, de Britney közölte vele: nem ő lesz az egyetlen Spears a jövő heti magazinok címoldalán.

A brit lap ezt a rejtélyes hívást "vérfagyasztónak" minősítette.

Az idézett forrás szerint Britney a gyerekek átadására kijelölt estén egy órára bezárkózott a ház gardróbhelyiségébe a kisfiúkkal, és hangosan zokogott, jajveszékelt, összevissza beszélt. Amikor végre kinyitotta az ajtót, és a rendőröknek sikerült elvenni tőle a szintén hisztérikus állapotban lévő két gyereket, az énekesnő újabb jelenetet rendezett, és könyörgött, hogy ne vegyék el a fiait.

Végül a mentősöknek sikerült lenyugtatniuk, és ráfektetniük egy hordágyra - ezt a jelenetet örökítették meg a világsajtót bejárt felvételek -, de még ekkor is olyan kiszámíthatatlan volt, hogy kénytelenek voltak rászíjazni őt a hordágyra - idézi helyi forrásait a vasárnapi brit bulvárlap.

A News of the Worldnek ugyanakkor rendőrségi illetékesek azt mondták, hogy Britney Spears - az elterjedt találgatásokkal ellentétben - az incidens napján teljesen "tiszta" volt, vagyis nem állt "tiltott szerek befolyása alatt".

Spears mindazonáltal a kórházban is hisztérikus jeleneteket rendezett, követelve kiengedését, amibe az orvosok végül beleegyeztek, azzal a feltétellel, hogy az énekesnőt apja, az 55 éves Jamie veszi gondozásba - írta a brit lap.
Forrás: MTI