Lovat áldoztak a magyarságért

December végén lovat áldoztak Kecskemét mellett, hogy „megfordítsák népünk sorsát és elvessék a felébredés magvát”. A látványosságra az interneten is lehetett jelentkezni. Az állatvédők nem tudták megakadályozni a fekete mén lemészárlását. A X

Termékek az egyház oldaláról
ATLANTISZI SZIMBÓLUM

A szimbólumra Tenerife szigetén találtam rá Thor Heyerdahl piramis kutató és a Rá II. papiruszhajó építőinek múzeumában. Tenerifet a XV. századig egy különleges emberi faj lakta, akik magukat kvancsoknak nevezték. Szőkék voltak, kék szeműek kb. 2 m magasak és zömök testűek. Ugyanolyan lépcsős piramisokat építettek, mint a mexikóiak, vagy a Maják. Utolsó Atlantidáknak mondták magukat. Fajukat a spanyolok parancsra irtották ki, majd elfoglalták Tenerife szigetét és benépesítették. Ott jártamkor fedeztem fel e szimbólumot. A piramisnál az őrökkel kommunikálva értettem meg jelentését. A szimbólum erőt, energiát és áldást vonz ahhoz, hogy viselője felismerje léte végtelenségét, és túllépjen az anyagi világ félelmein, vagyis illúzióján.
Ha szeretném Jézussal kapcsolatba hozni e szimbólum hatását, a következőt jelenti az Ő megközelítésében: Segít a szimbólum abban, hogy megtaláld Önmagadban Isten országát. Aktivizálás nélkül működik.

ÁLDÓ ÉS VÉDŐ SZIMBÓLUM

A szimbólumot Afrikában fedeztem fel a berbereknél. Ők a Föld mélyébe építik házaikat,és ebben laknak. Afrikában élnek, de nem arabok, és nem négerek. Kultúrájukat több, mint 10 ezer évre vezetik vissza. Szimbólumuk 1-1 részét több világvallás vette kölcsön, de egységben egyik sem használja. Szerintük fajuk fennmaradását e szimbólumnak köszönhetik. A szimbólum viselőjéhez a legnagyobb áldást és a legtökéletesebb védelem energiáit vonzza. A szimbólum csak aktivizálás után működik, melyre csak a szimbólum felfedezője képes, aki Villás Béla. A szimbólum az aurába (energiatestbe) kerülve annak nagyságát és energiáit legalább kétszeresére növeli.

A 2 SZIMBÓLUM EGYÜTT VISELHETŐ - sőt - KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT!!!

VÉDELMI SZIMBÓLUM

A szimbólum viselőjét a Magyarok Istenének neve ereje és hatalma védi. Csak magyar embert véd. Aktivizálás nélkül működik. A SZIMBÓLUM a többi szimbólummal EGYÜTT VISELHETŐ - sőt - KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT!!!

Villás Béla

Forrás: www.arkadiafenyei.hu
Az lóáldozat szándékát kiszagoló állatvédő szervezetek, a kecskeméti Mentsvár Alapítvány és a Fehérkereszt Állatvédő Liga nem tudták megakadályozni az állatvédelem szellemével ellenkező rituálét. A helyszínre érkező rendvédelmi szervek és hatósági állatorvosok csak azt vizsgálhatták, hogy a „házivágás” az Európai Uniós szabványoknak megfelelően történik-e. Az állatölés céljával hivatalból nem foglalkozhattak. A civilizált világ kulturális alapértékeinek szerves része, hogy állat életét csak szükség esetén, megalapozott indokkal oltjuk ki, a lehető legkevesebb szenvedés okozása mellett. Elfogadott ok saját létünk fenntartása, az élelmezési cél, vagy emberi életek védelme, betegséget terjesztő vagy veszélyes állat megölése, illetve az állat szenvedésének megakadályozása. Átok levétele, ráolvasásos kuruzslás, auralátás és ördögűzés (megszálló eltávolítása), amivel az „Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza” a honlapja szerint foglalkozik, nem elfogadott ok. A társadalomnak nem kötlessége eltűrni az alapértékeivel ellentétes szertartásokat tartó szektákat. Ahogy vallási meggyőződés nem indokol bűncselekményeket, és az arra buzdító vallási csoportokat fel kell oszlatni, úgy kéne fellépni az állatvédelem szempontjaival szembe forduló csoportosulások ellen is. Vagy legalább megszüntetni a joghézagot, aminek segítségével disznótorhoz hasonló eseménynek álcázzák a mágiából vagy más babonából meghirdetett látványos állatölést. Saját oldaluk szerint 760 éve nem áldoztak a „magyarok istenének a legnemesebb szent áldozattal”. Mondjuk ki: mindannyiunk szégyene az állatáldozat. Nem lehet összehasonlítani a vallási előírások szerinti vágással, mert ott a cél nem a feláldozás, hanem az állat elfogyasztása.

Önmagában is érdekes jelenség az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza. Az agykontrolltól és reikitől induló Villás Béla egyházalapító, „sprituális tanító és gyógyító”, az okkult szélsőjobbra emlékeztető neopogány irányzatok, az „őmagyar sámánvallás” és az ezotéria összefércelésével hozta létre az új vallást, aminek tanítását pénzért lehet megrendelni az egyház honlapján. Beavatottságát annak köszönheti, hogy gyerekkorában gömbvillámot látott, illetve hogy a közel-keleten átesett egy szertartáson, amióta nem fogja a méreg. „Az Arab-sivatagban vett részt egy magas szintű beavatáson, ahová csak meghívással lehet eljutni. A mágusok orosz rulettjének is nevezik ezt a beavatást, nemsokára az is kiderül: miért. Minden évben egyszer rendezik meg ezt a fajta beavatást, mikor Villás Béla ott járt, összesen heten voltak. […] Nehéz feladat volt, de úgy érezte, sikerült elérnie, hogy mindenért megbocsásson önmagának. Második nap ugyanezen körülmények között a már nem élő embereknek kellett megbocsátania, akikre valaha haragudott, következő napon pedig a még élőknek ugyanígy. […] Ezután bevezették egy sátorba, ahol a vezetőjük egy - elmondásuk szerint méreggel telt edényből egy pohárnyi folyadékot merített, megitta, de semmi baja nem lett tőle. Persze milyen az ember: kétkedő, így szó nélkül három sivatagi állattal is itattak a méregből, melyek kivétel nélkül azonnal elpusztultak. A folyamat lényege a vezetőjük szerint nem más, minthogy: ami benned nincs, az nem hat rád.” Rákos és kómába esett embereket gyógyít, képes arra, hogy javítsa részvényeink árfolyamát. „A barátom tőzsdézik, 5 centért vett részvényeket. Azt szerette volna, hogy 6 centre menjen az árfolyama. 10-et nem szeretnél? – kérdeztem tőle, és ezt kezdtem programozni. Másnap, amikor 5.5 re ment az árfolyam, gyorsan eladta a barátom a részvényeket. Pedig jobban teszi, ha vár, mert 12 centet is értek ezek később.”

Szilágyi István a Fehérkereszt Állatvédő Liga kurátora lapunknak elmondta, a Mentsvár Alapítványtól azért keresték meg őket, mert mostanában egyre többet foglalkoznak az állatvédelem ügyét nehezítő joghézagokkal. Példaként említette a közelmúlt vihart kavart eseteit. Korábban egy kölyökmacska vízbe fojtása, majd annak filmes ábrázolása és egy bárány tévéshowban bemutatott elütése okozott felháborodást. Akkor nem tudták elérni, hogy a képsorokat eltávolítsák az internetről. Kiemelte, hogy a lóáldozat olyan felháborodást okozott a hatóságok körében, hogy azonnal, készségesen segítették őket, már amennyire eszközeik azt megengedték. Reménykedtek benne, hogy találnak olyan szabálytalanságot, amire hivatkozva megakadályozhatják a mén levágását, de nem így történt. Az állatorvos megállapította, hogy az állatot az előírásoknak megfelelően letaglózták, és a hús fogyasztható. Információik szerint a szerencsétlen sorsú ló árát olyan személyek adták össze, akik első sorból akarták nézni a levágást, mások – leellenőrzött hívek – csak távolabbról vehettek részt az eseményen. A hatósági személyek egy erre a célra épített oltárról is beszámoltak. Szeretnék elérni, hogy hivatalosan kimondassék: házivágást csak sertéseken lehet végezni.