Újra zúznak a V'Motorock

Újra összeáll a V,Motorock együttes - jelentette be Rózsa István producer a zenekar tagjai jelenlétében szerdán, Budapesten. Demjén Ferenc, Lerch István, Menyhárt János és Herpai Sándor egy év múlva, 2008. december 30-án áll ismét együtt színpadra.

Rózsa István elmondta: a bejelentést hosszú tárgyalássorozat előzte meg, s azért mostanra időzítették, mert Demjén Ferenc két nap múlva lesz 61 éves, és születésnapi ajándéknak szánta a zenekar rajongói számára.

Jövőre lesz 20 éve annak, hogy feloszlott a V,Motorock zenekar. Demjén Ferenc szólókarrierbe kezdett, amelynek hagyományos állomása december 30-i koncertje a Papp László Budapest Sportarénában.

A 12 éven át működött V,Motorock 2008. december 30-án áll ismét színpadra, szintén a sportarénában. Az erről szóló szerződést a szerda sajtóértekezleten írták alá.

Demjén Ferenc és zenésztársai Rózsa István vezetésével már 2008 elején megkezdik a munkát. A zenekar vélhetőleg Romániában és Szlovákiában is koncertezik az év folyamán, még a budapesti fellépés előtt.

Demjén Ferenc a bejelentést követően közölte: az együttes tagjai közül, bár máshol, mindenki ugyanazt csinálja, mint annak idején, így nem lesz nehéz újra összeállni. Hangsúlyozta, hogy nem nosztalgiakoncertben gondolkodnak.

Lerch István arról beszélt, hogy a zenekar jövőre akár jobban is eljátszhatja dalait, hiszen most sokkal jobb technikai lehetőségei lesznek, mint korábban. Kiemelte, hogy korábbi dalaik jól hangszereltek voltak, azokat nagy kedvvel játszották.

Menyhárt János és Herpai Sándor ugyancsak azt hangsúlyozta: nagy várakozással tekint a jövő évi koncert elé.
Forrás: MTI