Olaszok a legjobbak a szexben

A legjobb szeretők az olaszok, a legrosszabbak a németek - a Wayn.com közösségi internetoldal mintegy tízezer nő "internacionális" tapasztalatait összegezte.

A különféle kultúrák bemutatását, megismertetését és összefogását célul kitűző portálon ötven nemzet képviselői válaszoltak a kérdésekre. A németek "túlzott önzésükkel" érdemelték ki szomorú sereghajtó címüket.

Őket csak egy hellyel előzik meg a svéd férfiak, akiket túlzott sietséggel vádolnak. A germán nyelvcsaládba tartozó anyanyelvűek közül a hollandok sem találtattak megfelelőnek: alulról a harmadik helyüket állítólagos durvaságuknak köszönhetik. A folytatásban az amerikaiak "túl dominánsak", a walesiek "negédesek", a skótok hangosak .

Az angolok a tizedik helyet szerezték meg azért, mert "sokszor nincsenek formában", a törökök izzadósak, a görögök illata hagy maga után kifogásolni valót, az oroszok pedig szőrösek.

A sokat tapasztalt nők azonban egyetértettek abban, hogy az ideális szeretők az olaszok. A talján férfiak a legjobb vendégek a hálószobákban, nem tudták megelőzni őket a franciák, az írek, a dél-afrikaiak, az ausztrálok, spanyolok, dánok, új-zélandiak, brazilok és a kanadaiak.

Forrás: MTI