Trükkös tyúktolvajok

Úgy tűnik, hiába a figyelmeztetés, a trükkös tolvajok kifogyhatatlan eszköztárral rendelkeznek, és mindig megtalálják a maguk áldozatát. A rendőrség nem győzi hangoztatni, hogy senki ne dőljön be az emberek jóindulatára, hiszékenységére, tudatlanságára ép

Az ilyen esetekről beszámoló hírek hallatán az emberek többsége hajlamos azt gondolni, vele ez nem eshet meg. Nyílván korábban ezt gondolta annak a baromfikat szállító teherautónak a vezetője is, akit a minap azzal állított meg két középkorú férfi Kaposvár egyik utcájában, hogy vevők lennének a néhány tucat szárnyasra.

A kedvezőnek mutatkozó ajánlat hallatán a platóról 35 tyúk került egy piros Zsiguli csomagtartójába, ám az üzleti tranzakció ezen a ponton félbeszakadt, az alkalmi vevők beugrottak az autóba és fizetés nélkül elhajtottak.

Az eset kapcsán a kaposvári rendőrök és a rászedett áldozat, no meg a magukat megtéveszthetetlennek gondoló potenciális sorstársak megint "gazdagabbak" lettek egy tapasztalattal, és egy újabb trükk ismeretével.

Forrás: MTI