Farmer és piros melltartó

Lesifotósok mezítláb, farmerban és piros melltartóban kapták le a hét végén egy londoni utcán Amy Winehouse brit énekesnőt.

Szóvivője szerint a 24 éves előadóművészt vasárnap hajnali hat órakor "nagy zaj" verte fel, ezért "kiment a lakásból, hogy kiderítse, mi folyik ott", ekkor találkozott a fotósokkal.

Winehouse nem véletlenül került lencsevégre, az utóbbi időben erősen figyel rá a bulvársajtó. Drogfüggőségét augusztusban egy klinikán kezelték, ám pár héttel ezelőtti birminghami koncertjén ismét nagy csalódást okozott rajongóinak, mikor szemmel láthatóan betépve dülöngélte és kornyikálta végig az előadást. Azóta orvosai utasítására minden idei felkérését lemondta.

A szóvivő többek között azzal magyarázta énekesnő állapotát, hogy nagyon megviseli férje, Blake Fielder-Civil letartóztatása. A szintén kábítószeres férfit azért tartják őrizetben, mert megpróbálta megvesztegetni az ellene súlyos testi sértés miatt indított eljárás tanúit.

Amy Winehouse húszévesen tört elő a szakmában, első albuma, a Frank még dzsesszes hangzásával hódított, a tavalyi második, Back to Black című korong azonban már teljesen más zenei világgal állt elő, amely pop-soul dalival és kemény, mai szövegeivel komoly kritikai elismerést aratott.

Forrás: MTI