Összeáll a Jackson Five?

Ismét összeáll a Jackson Five. Legalábbis Jermaine Jackson a BBC-nek egy interjúban azt mondta: 2008 elejére turnét terveznek, melyen a leghíresebb Jackson, Michael is ott lesz - ő azonban egyelőre nem erősítette meg ezt.

"Úgy érezzük, még egyszer színpadra kell lépnünk, ennyivel tartozunk a rajongóknak" - magyarázta Jermaine. Hozzátette, hogy új zenei anyaggal rukkolnak elő, már dolgoznak rajta.

Jackie, Tito, Jermaine, Marlom és Michael utolsó turnésorozata 1984-ben volt, akkor hatodikként Randy Jackson is csatlakozott hozzájuk.

A Jackson Five 1965-ben alakult, és hivatalosan 1990-ben szűnt meg, de a koncertezést ennél hamarabb abbahagyták, amikor Janet és Michael nemzetközi sztár lett.

Jermaine elismerte: már korábban tervezték a nagy visszatérést, de ez nem jött össze, mert Michael két éve bíróság elé került gyermekmegrontás miatt. A popsztárt felmentették.

Az AFP hírügynökség Michael Jackson szóvivőjét nem tudta szóra bírni. Korábban a Jackson Five menedzsere a bandáról felröppent hírek kapcsán azt mondta, hogy Michael húzódozása miatt egyelőre bizonytalan, összeállnak-e egy újabb turnéra.
Forrás: FH