Szex a munkahelyen

A munkahelyi szerelmeskedés többé már nem csak a az amerikai filmek egyik szokásos jelenete: egy felmérés szerint az amerikaiak többsége semmi kivetnivalót nem talál benne.

Az Egyesült Államokban száz férfiból 54, száz nőből negyven találja rendjénvalónak a szexet egy kollégával az Opinion Research Corp. tanulmánya szerint, a Wall Street Journal hasonló vizsgálatából pedig kiderül, hogy az aktív dolgozók negyven százaléka legalább egyszer a gyakorlatban is tett szert tapasztalatra e téren. Las Vegasban iskolát alapítottak annak elsajátíttatására, hogy miként lehet a legörömtelibb módon felfedezni az irodai szerelmet.

Olaszországban az utóbbi idők szállodaár-emelkedése követelte meg a pároktól az alternatív helyszínek felkutatását. Első helyre a szabadtéri aktivitás került (37 százalék) főként északon. Az olaszok második kedvence a parkoló (22 százalék) és csak a bronzérem jutott a munkahelyi erotikának (19 százalék) - különösen azok körében, akik vonzódnak a "szokatlan helyzetekhez".
A pásztorórák kedvelt időpontja a késő délután. A helyszín változása természetes módon hozta magával a szexuális szokások megváltozását is. Míg a bérelt szobákban a párokat nem kötötte az idő, addig a munkahelyeken a légyottok a 17-19 óra közötti időszakra esnek, amikor még hihető lehet egy kis "túlmunka" vagy egy hirtelen összehívott "értekezlet".

Az olasz irodai szerelmesek többségükben félrelépő kollégák, de terjed a szokás a fiatal munkavállalók körében is, akik szüleikkel laknak, ezért használják erotikus célokra "második otthonukat".

S végül az utolsó sikamlós részlet: a szerelmesek öt százaléka a déli országban mindenekelőtt a temetőben szeret randevúzni. Ki tudja miért? Talán az egyedülálló hangulat vagy a síri csend miatt...

Forrás: MTI