Magyarországon lesz az amerikai film premierje

A P.S. I Love You című amerikai film a világon először - Hollandia mellett - Magyarországon kerül a mozikba; a Hilary Swank főszereplésével készült alkotást december 20-tól láthatja a magyar közönség - közölte Kiss Zsuzska, a filmet forgalmazó SPI Interna

Mint írja, ritka eset, amikor Magyarországon előbb kerül forgalmazásba egy amerikai film, mint az Egyesült Államokban, de a P.S. I Love You-t a magyar - és a holland - közönség egy nappal hamarabb nézheti meg, mint mások a világon.

A hazai mozikban szinkronizáltan látható film főszerepét a kétszeres Oscar-díjas színésznő, a Millió dolláros bébi és A fiúk nem sírnak című alkotásokból ismert Hilary Swank játssza. Az általa alakított fiatal nő a film története szerint korán elveszíti férjét, s ezután ő sem akar tovább élni, ám 30. születésnapján csomagot hoz a postás elhunyt kedvesétől, és minden más megvilágításba kerül.

A férjet Gerard Butler alakítja, akit legutóbb a 300 című alkotás Leonidasz királyaként láthatott a mozivásznon a magyar közönség. A főhősnő legjobb barátnőjének szerepében pedig a Jóbarátok című sorozatból ismert Lisa Kudrow látható.

Forrás: MTI