Új taggal bővült a QUAESTOR Csoport

2007. november 9-vel új taggal bővült a QUAESTOR Csoport, megalakult a nyári tömegturizmusra szakosodott QUAESTOR Holiday Kft, amely a piacon QUAESTOR Holiday néven jelenik meg.

A komoly átrendeződés alatt álló piacon ez a változás óriási lehetőséget teremt, így a QUAESTOR Csoport bízik abban, hogy a magyar idegenforgalmi piacon a jelenleginél sokkal szélesebb kínálatot nyújtva tudja erősíteni pozícióját. A QUAESTOR Holiday a jövő évben kizárólag a nyári charteres és egyéni csomagtúrák szervezésében vesz részt, a QUAESTOR Utazásszervező Kft. az idegenforgalom más, új területeire összpontosít erősítve azokat, úgy mint: sport, incentive, sí, egzotikus utaztatás, körutazások, városlátogatások, belföldi utak, beutazás, rendezvényszervezés és repülőjegy értékesítés.

A QUAESTOR Utazási Iroda a magyar idegenforgalmi piac kiemelkedő szereplőjévé vált az elmúlt 11 év során, a világ 63 országának 20 000 szálláshelyére tud szállást biztosítani. Utasforgalma 2005-ben több mint 2,5 Mrd forint volt, 2006-ban 3,2 Mrd forint fölé emelkedett, míg 2007-ben meghaladta a 4 Mrd forintot. Szolgáltatásait már több mint 70 ezer utas vette igénybe.
Forrás: MTI