Repülő menü

Reggeli tapas a neve az egyik európai légitársaság speciális menüjének, amely nevét a spanyol gasztronómia híres előétel- és csipegetnivaló-családjától kölcsönözte. Egy másik típusú reggeli pedig az időzónák átrepülőinek segít biológiai órájuk helyreállít

A nyolc óránál hosszabb utakon szolgálják fel azt a menüt, amely a könnyű és nehéz, a meleg és a hideg apró fogások széles választékát kínálja. A menüsorban közismert és különleges, helyi falatok egyaránt szerepelnek.

A nyolc óránál rövidebb nemzetközi utakra a légitársaság a reggeliztetés egészen újszerű koncepcióját dolgozta ki. A landolás előtt felszolgált ételek segítenek a felébredésben, a biológiai óra helyreállításában.

Ezek olyan fogásokból tevődnek össze, amelyek gyorsan rehidratálják és mozgásba hozzák a szervezetet, nem utolsósorban pedig jókedvre hangolnak. A friss, hozzáadott cukor nélküli és nem tartósítószeres gyümölcslevek, gyümölcsteák, teljes kiőrlésű barna kenyerek és élőflórás joghurtok a jellemző "napindítók".
Forrás: MTI