Felolvasóest kutyabarátoknak

Jótékonyt célt is támogatnak azok, akik elmennek Ba:cher Iván Hatlábú (Ebkönyv) című kötetének decemberi felolvasóestjére az IBS Színpadon, mert a jegybevételt a Vizslamentőknek adományozzák - tájékoztatta az MTI-t Tollár Mónika szervező.

"Harminchat évig el nem tudtam volna képzelni, hogy egy póráz végére kötve naponta háromszor lemasírozzak egy térre, ahol nincsen semmi sem, és ami van, hát arról jobb nem beszélni.

Tudtam, hogy aki kutyát tart, az kutyás lesz. Elkutyásodik. Kutyásokkal ismerkedik, kutyákról beszél, sőt kutyákkal beszél, kutyával fekszik, és kutyával kel, kutyával álmodik: elkutyul" - olvasható Ba:cher Iván könyvében, amely a szerző kedves-szívszorító történetét mutatja be "elkutyulásáról".

A december 14-én az IBS Színpadon este 7 órakor kezdődő jótékonysági esten a kötetből idéz részleteket Gyabronka József színművész. Az est vizslatulajdonos vendégművésze Kecskés Karina és Kovács Patrícia színművésznő lesz.

Jegyek válthatók - 2300 forintos áron - az ismert jegypénztárakban, valamint a www.jegymester.hu és a www.interticket.hu című honlapon.

Az estet követően az Ulpius Ház jóvoltából a szerző a színház előcsarnokában dedikálja könyvét.

Forrás: MTI