Gyurcsány is tudott róla

Révész Máriusz, a Fidesz országgyűlési képviselője szerint Gyurcsány Ferenc és az MSZP más vezető politikusai is tudtak a kőbányai szocialisták korrupciós pártszervezéséről.

Az ellenzéki politikus keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, Kaszab Csaba kőbányai MSZP-frakcióvezető első fokú bírósági ítéletével és lemondásával még nem fejeződött be a kőbányai korrupciós botrány, ugyanis ez csak a jéghegy csúcsa, százával voltak hasonló ügyek.

Révész Máriusz a tájékoztatón bemutatta az elégedetlen helyi szocialisták Gyurcsány Ferencnek címzett 2005. márciusi e-mailjét, és a Hiller Istvánnak 2004. végén és 2005. elején küldött leveleket, amelyekben a helyzet megoldását kérik a pártvezetéstől. Ez bizonyítja, hogy az MSZP legfelső szintjén mindent tudtak a kőbányai szervezetben zajló kétes ügyekről, mégsem tettek semmit - közölte Révész Máriusz. Kérdésre válaszolva azt mondta, a dokumentumokat az elégedetlen kőbányai szocialista képviselők juttatták el a Fideszhez, miután már nem láttak más lehetőséget.

Forrás: MTI