Britney háromszor láthatja fiait

Britney Spears felügyelet mellett hetente háromszor láthatja a kisfiait - így döntött egy Los Angeles-i bíróság kedden.

A 25 éves sztárnak több feltételt is teljesítenie kell ahhoz, hogy ezek a találkozók valóban létrejöhessenek: alkalmassá kell tennie a házát a gyermekek fogadására, és volt férjével, Kevin Federline-nal, aki jelenleg a gyermekek gondviselője, meg kell állapodnia a láthatások idejében.
Az üggyel megbízott Scott Gordon bíró egyúttal elrendelte, hogy Spears hetente egy véletlenszerűen kijelölt időpontban köteles drog- és alkoholtesztet csináltatni, valamint folytatnia kell a megkezdett "továbbképzést" a bíróság által korábban kijelölt szülői tanácsadóval.

A szakember a keddi tárgyalás után kijelentette, hogy Spears nyilvánvalóan szereti a kétéves Sean Prestont és az egyéves Jayden Jamest, ám hiányolta, hogy ritkán beszélget vagy játszik velük, a kisfiúknak pedig nincs valódi napirendje.

Spears és Federline két évi házasság után tavaly szakítottak, majd idén nyáron elváltak. Az énekesnőtől október 1-jén vonták meg a gyermekek felügyeleti jogát és elrendelte, hogy hetente kétszer alkohol- és drogtesztnek kell alávetnie magát.

Forrás: MTI