Az MSZP és a bús kuruc

MSZP közlemény: A Kettészakadt bús magyar kuruc című publicisztikát levettük az oldalról, mert az írás a szerző magánvéleményét adja közre, amellyel az mszp.hu szerkesztősége nem ért egyet.Tájékoztatásul közöljük a cikk írójának reakcióját:

"A partizáninfó és kurucinfó párbajáról írt mszp.hu véleményt az index.hu-n megjelent blog félreinterpretálja. Természetesen nem az MSZP hozzáállását tükrözi a cikk, hanem; amint ez az írás teljes terjedelméből kiviláglik; a két honlap egymásnak feszülésére hívja föl a figyelmet a cikk írója. Az erőszakra utaló mondat nem kijelentés, hanem kérdés, nem felhívás, hanem éppen ellenkezőleg, az erőszakos megoldás lehetetlenségét mutatja. Az utána következő ironikus mondatok pedig a két honlapról vett idézetek.

Bármely mondat önmagában félreértelmezhető, amennyiben az olvasó szándéka ez. A cikk is erről szól: a kurucinfó és a partizáninfó mondatai sokkal egyértelműbb utalásokat tesznek erőszakos cselekményekre; következmények nélkül. A cikk írója erre kívánta felhívni a figyelmet."
Forrás: MTI