Eszméletlenre vertek egy orvost

Annyira megverték, hogy eszméletét vesztette egy orvos Budaörsön, a helyi rendelőben. Támadója azért kezdte ütni, mert a doktor nem volt hajlandó őt soron kívül megvizsgálni. Mindez még múlt szerdán történt, a rendőrség azonban csak most hozta nyilvánossá

A budaörsi egészségházban egy szakorvoshoz soron kívül akart bejutni két beteg. A doktor azonban nem engedte őket előre, hanem azt mondta, hogy várják ki a sorukat. Az egyik férfi ekkor bedühödött és kétszer is megütötte az orvost, aki súlyosan megsérült, néhány percre az eszméletét is elvesztette. Az agresszív beteg ezután elfutott.

A Budaörsi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított nyomozást. A keresett férfi 35 év körüli, 170-180 centiméter magas, erős, sportos testalkatú - olvasható a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Nemrég hasonló rendelői vita történt Csepelen is, ott azonban éppen az orvos támadt az egyik betegre. A megütött férfi beszámolója alapján a folyosón vitatkoztak össze, amikor a doktor lefejelte.
Forrás: FH